​Coronavirus-forholdsregler

I forhold til udbruddet af Coronavirus kan det for den enkelte være vanskeligt at navigere og beslutte, om det er ok at gå til psykolog eller det er bedst at blive hjemme. Der opstår mange dilemmaer oveni en situation der i forvejen kan være præget af usikkerhed.

For at imødekomme dette kan jeg oplyse flg. ifht. Corona og hvordan jeg forholder mig som psykolog.

Jeg følger sundhedsstyrelsen og dansk psykologforenings regler. Derudover afspritter jeg og udlufter efter hver klient.

Du kan komme til konsultation direkte fra gaden, og undgår således at sidde i venterum. I sessionen sidder vi med afstand af 2 ½- 3 meter.

Såfremt du foretrækker konsultation over telefonen eller online via video, er dette også en mulighed. Priserne er som ved almindelig konsultation.

Ledercoaching

Lederkompetencer er noget man udvikler gennem de daglige erfaringer i jobbet og bevidst refleksion over disse.

For ledere tilbyder jeg ledercoaching som en målrettet personlig udviklingsproces af dine ressourcer som leder

Ledercoaching er mere end afklaring og hjælp til ledelsesmæssige problemer, det er i lige så høj grad en personlig lære- og udviklingsproces og en investering i et kendskab til dig selv som menneske.

​​Hvis man skal lykkes som leder, handler det om at være bevidst om sig selv i samspil med andre: Hvordan påvirker jeg andre og hvordan bliver jeg selv påvirket?

Gennem din personlige udvikling i rollen som leder, vil du i langt højere grad være i stand til at udnytte en større del af dit lederpotentiale.

I nogle tilfælde kan der inddrages relevante psykologiske test og analyser, hvis der er behov og ønske om dette.

Kontakt mig

Ønsker du at høre mere om ledercoaching, så kan du kontakte mig på telefon 28 73 33 49 eller e-mail mail@rikkecornelia.dk

​​E-mail: mail@rikkecornelia.dk

​Telefon: ​28 73 33 49

Vesterbrogade 62A

1620 København V