velkommen til Psykolog Cornelia Moeskær

Supervisison

Min behandlingsadresse er centralt beliggende i centrum af København.​

​Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej til autorisation og godkendelse til specialist i psykoterapi. 

Pris for individuel supervision: 1100 kr,- for 50 min.

Supervision tilbydes: Specialist i psykoterapi/klinisk psykologi.

Jeg har igennem 20 år arbejdet med klinisk psykologi og terapi. I mit klientarbejde har jeg erfaring med at yde samtaleterapi til en bred vifte af psykologiske og eksistentielle problemstillinger.

Jeg har siden 2009 været privatpraktiserende psykolog med praksis på Vesterbrogade i Kbh. Jeg arbejder til dagligt med alle former for almenpsykologiske problemstillinger.

I 2018 blev jeg specialist i psykoterapi/klinisk psykologi indenfor den psykodynamiske retning med ACT som anden teoretisk referenceramme. Mit teoretiske udgangspunkt hviler således på et psykodynamisk grundlag, med den relationelle tilgang som afsæt for mit terapisyn. Jeg inddrager elementer fra den mindfulnessbaserede samt eksistentielle tilgang hvor det syntes relevant.

Jeg har løbende opstart af gruppeforløb for psykologer på vej mod autorisation. Supervisionen er hovedsageligt fokuseret på de sager den enkelte supervisand tager med, men der vil ofte være lejlighed til reflektere over mere generelle emner som f.eks:

  • ​Udvikling af rollen som psykolog og faglig identitet
  • Egenomsorg i forhold til at arbejde med mennesker
  • Samarbejde i forhold til kolleger, eksterne samarbejdspartnere samt ledelse.

Min tilgang som supervisor er inkluderende hvilket betyder, at jeg lægger vægt på at alle bliver inddraget i supervisionen og bidrager til de emner der bliver arbejdet med. Undervejs vil jeg løbende perspektivere til relevant litteratur og teori.

Pris:

Grupper af 2-3 pers: 1.800 Kr. pr. 60 min.

Grupper af 4-5 pers: 2.400 kr. pr. 60 min.

Kontakt mig på tlf: 28733349 eller mail@rikkecornelia.dk for nærmere info om opstart

Firmainformation

Psykolog Cornelia Moeskær

CVR-nummer: 32180663

Vesterbrogade 62A 2. sal., 1620 København V

Klik her for rutevejledning

Hvem er jeg​

Jeg er født i 1970 uddannet Cand. Psych. fra Aarhus universitet og er offentlig autoriseret psykolog, samt videreuddannet og godkendt af Dansk Psykologforening som specialist i klinisk psykologi.​