​Coronavirus-forholdsregler

I forhold til udbruddet af Coronavirus kan det for den enkelte være vanskeligt at navigere og beslutte, om det er ok at gå til psykolog eller det er bedst at blive hjemme. Der opstår mange dilemmaer oveni en situation der i forvejen kan være præget af usikkerhed.

For at imødekomme dette kan jeg oplyse flg. ifht. Corona og hvordan jeg forholder mig som psykolog.

Jeg følger sundhedsstyrelsen og dansk psykologforenings regler. Derudover afspritter jeg og udlufter efter hver klient.

Du kan komme til konsultation direkte fra gaden, og undgår således at sidde i venterum. I sessionen sidder vi med afstand af 2 ½- 3 meter.

Såfremt du foretrækker konsultation over telefonen eller online via video, er dette også en mulighed. Priserne er som ved almindelig konsultation.

Selvudvikling

​Ofte er det vores egne forestillinger og opfattelser der begrænser os i at se muligheder og løsninger og derved skabe forandringer i vores liv.

Gennem hjælp fra en professionel psykolog, finder du selv løsninger og styrkes frem til konkret handlen

Samtalen hjælper dig til at skærpe din bevidsthed og målet er, at udvikle en opmærksomhed, koncentration og klarhed over den konkrete situation og fremtidige ønskede situation.

​​Professionel samtale er et godt værktøj hvis du f.eks. har brug for at blive afklaret omkring en situation eller ønsker større indsigt i egne handlemønstre og herigennem skabe nye mere hensigtsmæssige opfattelser og handlemåder.

Hjælp til selvudvikling

For hjælp til selvudvikling, kan du kontakte mig på telefon 28 73 33 49 eller på e-mail mail@rikkecornelia.dk

​​E-mail: mail@rikkecornelia.dk

​Telefon: ​28 73 33 49

Vesterbrogade 62A

1620 København V